FRISÖR SÖKES

Vill du vara med
i vårt fantastiska team?

Frisör sökes!

Älskar du också hår och skönhet precis som vi? Vi är ett blandat team av härliga individer som alla brinner för att göra det vackra ännu vackrare. Maria Brinks hårstudio är en liten oas i härliga Lund, hos oss kommer kunder för en stunds avkoppling i vardagen.

Är du en frisör med befintlig kundkrets, står i startgroparna för en karriär inom yrket eller känner att du har en verksamhet som skulle passa tillsammans med vår. Oavsett är du välkommen att höra av dig till salongen för mer information. Vi ser att du driver eget momsregistrerat företag och önskar hyra en stol i salongen.

Vad erbjuder vi?
Hos oss jobbar du i en ren och trevlig arbetsmiljö då det är av största vikt för oss att både vi och våra kunder ska ha det snyggt och prydligt runtomkring sig. Vi jobbar som ett team och rivalitet är inget som accepteras eller uppmuntras. Även om vi alla har egna företag stöttar vi varandra och jobbar ihop som en familj.

Vi har vårt eget färglager och du väljer själv vilken färg du vill jobba med. Då vi är våra egna måste vi också få friheten att jobba med den färg som vi trivs bäst med.


För mer frågor är du härligt välkommen att ringa eller mejla oss så svara vi på alla de funderingar du har.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss här

Frisör sökes - Maria Brinks hårstudio