Om salongen

Din trygga frisörsalong i Lund

*I dessa tider med alternativa fakta och sanningar så vill vi vara ditt ärliga val. Från det att du möter din frisör eller nagel terapeut till produkterna vi använder i ditt hår eller naglar och kaffet du dricker vill vi ge dig en upplevelse som är både härlig och ärlig. Du ska tryggt veta att du gjort ett bra val både för dig själv, samhället och miljön.

Din behandlare

Alla frisörer och behandlare är utbildade för att kunna ge dig den bästa servicen. De vidareutbildas kontinuerligt så att de kan ge dig en ärlig behandling som passar ditt hår och naglar bäst. Vi arbetar med leverantörer vars produkter är de bästa för ditt hår och naglar. Produkterna har även en så liten miljöpåverkan som möjligt. Leverantörerna tar sitt sociala ansvar genom att betala marknadsmässiga löner och de använder sig inte av barnarbete.

Betalning

När du betalar för din upplevelse kan du tryggt veta att skatt och moms betalas in till kommun och stat så att vi alla kan fortsätta åtnjuta alla fina förmåner som Sverige har för sina medborgare. Sist men inte minst blir du serverad miljö- och rättvisemärkt kaffe eller te.

Vårt mål är att när du lämnar salongen ska du ha fått en härlig upplevelse och en ärlig känsla i magen. Tack för att du med gott samvete väljer oss som din självklara frisörsalong i Lund.

Frisör Lund